Kwerpsebaan 266, 3071 Erps-Kwerps,  België      e-mail: info@Book-it.be

 
Erotics en 18+
"Hoe natuurlijk is naakt"

Sommige providers zitten een beetje strak in hun velletje als het om adult gaat. Wij dus niet. Emotionele argumenten voeren daarbij vaak de boventoon. Wij zijn iets meer pragmatischer. Adult is gewoon business wat ons betreft. Daarbij houden we ons gewoon aan de wettelijke regels, eisen, wetten en mores. 

"The law of the land" is een ander paar mouwen. Het is gewoon ondoenlijk om je aan alle landelijke wetgeving te houden. Zou men zich al de 'regionale' wetten houden, mag men alleen zwaar gesluierde vrouwen in Buhrkas tonen. Een blote enkel is dan reeds een vergrijp. Cruciaal is waar je server staat. En die staat in het tolerante Nederland. De Nederlandse wetgeving is dus in principe onze maatstaf. En ook daar is overigens geen seks met minderjarigen toegestaan!

18+ Is dus bij ons ook de absolute ondergrens. Daarnaast zijn er een aantal onsmakelijke vormen van adult waar wij van verschoond willen blijven. Seks is een eigenschap van de denkende mens (het zit immers tussen je oren), laten we het dus menselijk houden. Voor de rest is iedereen welkom. En daar hebben we geen ander oordeel bij dan hooguit een economische kijk op de zaak.

blader verder....